Usluge

Nije samo estetika – zatamnjivanje stakala ima brojne prednosti.

Zaštitne folije – osim što umanjuju UV zračenje i smanjuju blještavilo – štite od brzog zagrijavanja ljeti i pridonose očuvanju topline zimi. Pomažu i povećanju razine sigurnosti jer sprječavaju raspadanje stakla na sitne dijelove u slučaju loma. Zatamnjivanje stakala omogućuje povećanu razinu privatnosti od neželjenih pogleda. Profesionalna instalacija je brza i jednostavna uz minimalan gubitak vremena. U ponudi imamo više vrsta zaštitnih folija, kao certificirani montažeri svih vrsta Skyfol folija možemo ponuditi višegodišnje jamstvo ovisno o vrsti folije.

Želite promijenti boju Vašeg vozila ili plovila – mi imamo riješenje.

Wrap je montaža samoljepljivih folija koje se apliciraju direktno na originalnu tvorničku boju vozila ili plovila pri čemu se originalna boja neće oštetiti. Profesionalno aplicirana folija može ostati između 1 i 7 godina, ovisno o preporuci proizvođača folije. Aplikacija wrap folije omogućuje promjenu boje vozila ili plovila u vrlo kratkom roku. U ponudi imamo u nekoliko vrsta PPF folija za zaštitu laka , sa ili bez nano keramičkog premaza.

Oslikavanje vozila

Ako želite plijeniti poglede na cesti – oslikajte svoje vozilo atraktivnim vizualima.

Kvalitetnim brendiranjem vozila povećat ćete prepoznatljivost Vašeg brenda. Vozilo može biti oslikano kombinacijom pozadinskih vizuala, fotografijama Vašeg proizvoda ili usluga, osnovnim podacima o Vašem brendu ili samo kontakt podacima i logom Vaše firme. Mogućnosti su raznolike, a Vi birate između kompletnog ili djelomičnog oslikavanja vozila. Nudimo vam kompletnu uslugu, od izrade logotipa, vizualizacije do gotovog proizvoda.

Print velikog formata

XXL digitalni tisak - tisak najrazličitijih tiskovina u velikom formatu.

Izrada promotivnih materijala nestandardnih mjera i od trajnijih materijala za vanjsko, ali i za unutarnje oglašavanje ili reklamiranje, zidne tapete, i sl. Nudimo vrhunsku kvalitetu ispisa velikih formata na širokom spektru materijala primjenjivih u svim mogućim prilikama i uvjetima. Tisak na papir, samoljepljivu foliju, platno, ceradu, city light papir, rupičastu foliju za staklo, tisak vršimo eko solventim ili UV ispisom.

Izrada svih vrsta reklama

Izradite svoju reklamu iz snova – klasičnu ili svjetleću, pano ili totem – na Vama je izbor.

Svi znaju da je reklama važan marketinški alat. Zato smo i mi uvijek u koraku s vremenom – prilikom izrada reklama koristimo najmoderniju tehnologiju i opremu. U našoj proizvodnji, kvaliteta je na prvom mjestu te kod izrade koristimo samo najkvalitetnije i provjerene materijale i komponente.

Dizajn - izrada logotipa

Ostvarite tržišnu prepoznatljivost – kvalitetnom izradom logotipa za Vaše poslovanje.

Logotip je vizualni simbol koji predstavlja Vašu tvrtku, obrt ili organizaciju. Preko jednostavne grafičke forme prenosi jasnu poruku Vašim trenutnim i potencijalnim klijentima. Logotip mora biti lako pamtljiv stoga je jednostavni dizajn logotipa gotovo uvijek bolja varijanta od logotipa dizajniranog s mnogo detalja. Osim dizajna i izrade logotipa za nove tvrtke, obrte ili organizacije, bavimo se i redizajnom postojećih logotipa pri čemu ne utječemo na njihovu prepoznatljivost.

CNC i laserska obrada

Dekorirajte svoje natpise i reklame - urežite tekst i/ili grafiku na podlogu ravne površine odgovarajućeg materijala.

Laserska obrada pruža Vam mogućnost izrade iznimnih grafičkih oblika za reklamne natpise, skočne displeje ili osvijetljene reklame što Vaš krajnji proizvod čini elegantnijim i kvalitetnijim. U CNC i laserskoj obradi koristi se najsuvremenija tehnologija graviranja i rezanja različitih materijala poput drveta, mesinga, plexiglasa, gume, kartona, stakla, inoxa i aluminija. Moguće je izraditi sve vrste natpisa.

3D print

Pretvorite svoje ideje u stvarnost kroz 3D printanje i 3D modeliranje.

U ponudi imamo 3D print velikih i malih formata, 3D modeliranje i izradu gotovih modela. Ovom tehnikom izrađujemo i dio svjetlećih reklama u ABS, PET-g i sličnim materijalima, da bi mogli dobiti efekte koje nije moguće ostvariti drugim tehnikama. Mogu se izrađivati dijelovi za vozila, brodove, ukrase i sl koje nije moguće dobiti na tržištu.

Drag View Close play
0%